My wishlist
No item(s) in wishlist

0722.312.643

08-17(Luni-Vineri)

Cum Comand

Cum comand dupa ce m-am inregistrat (creat cont) pe magazinul online ?

1.Autentificare: Autentificarea se face prin apasarea butonului “autentificare” din meniul “contul meu

2.Alegeti produsele: Folosind meniul din stanga, navigheaza prin categoriile de produse. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, apasa pe butonul “Adaugati in cos”

3.Procesare sau vizualizare cos cumparaturi: Dupa alegerea fiecarui produs o sa apara o fereastra pentru a putea vizualiza cosul de cumparaturi sau pentru a procesa comanda.

4.Procesare comanda: Dupa ce ati ales produsele dorite apasati butonul “procesare” care va apare in fereastra de la punctul 2.

5.Finalizare comanda: Dupa introducerea datelor puteti finalize comanda prin apasarea butonului “TRIMITE COMANDA”


Cum comand daca nu doresc inregistrarea (crearea unui cont) pe magazinul online ?

1.Alegeti produsele: Folosind meniul din stanga, navigheaza prin categoriile de produse. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, apasa pe butonul “Adaugati in cos”

2.Procesare sau vizualizare cos cumparaturi: Dupa alegerea fiecarui produs o sa apara o fereastra pentru a putea vizualiza cosul de cumparaturi sau pentru a procesa comanda. 3.Procesare comanda Dup ce ati ales produsele dorite apasati butonul “procesare” care va apare in fereastra de la punctul 2.

4.Procesare ca si vizitator: Dupa ce ati apasat butonul procesare veti fi redirectionat catre pagina cu optiunile pentru procesare comenzii, pentru a procesa comanda ca si vizitator apasati butonul “procesati ca si vizitator”

5.Introducerea datelor: Dupa apasarea butonului “procesati ca si vizitator” vi se vor cere datele necesare pentru facturare si livrare.

6.Finalizare comanda: Dupa introducerea datelor puteti finalize comanda prin apasarea butonului “TRIMITE COMANDA”